Tjenester

Vi har lang erfaring med å bistå og kontrollere i byggeprosjekter hos både proff- og privatmarked. Velger du Byggkontrollen AS kan du være trygg på at våre tjenester er gjort av fagfolk, utført med nøyaktighet. Under vil du få innblikk i hvilke tjenester vi kan levere:

Privat

Energi­rådgivning

Vi i Byggkontrollen AS hjelper deg med å se boligens energitilstand og vurdere hvilke energitiltak som gir størst mulig effekt.

Les mer...

Bistand ved kjøp / oppføring av bolig

Ved å engasjere oss i Byggkontrollen AS, vil du få en ekstra trygghet i byggeprosessen. Vi hjelper deg å oppnå riktig pris, kvalitet og bistår i forhandlinger med ulike underleverandører.

Les mer...

Overtagelses­forretning

Vi i Byggkontrollen AS bidrar med faglig bistand ved overtagelse av din nye bolig. Vi har kompetansen som trengs for å vurdere boligens tilstand, og vil påpeke eventuelle feil og mangler.

Les mer...

Bygge­ledelse

Vi bistår byggherrer i gjennomføringen av mindre prosjekter som rekkehus, mindre kontorbygg, industribygg, enebolig etc.

Les mer...

Bistand ved oppussing / rehabilitering / tilbygg

Ved å engasjere oss i Byggkontrollen AS, vil du få en ekstra trygghet i prosessen. Vi hjelper deg å oppnå riktig pris, kvalitet og bistår i forhandlinger med ulike underleverandører.

Les mer...

Uavhengig kontroll våtrom og lufttetthet

Byggkontrollen AS har lang erfaring med kontroll av våtrom og lufttetthet i bygg. Vi følger opp forskriften og sjekker bl.a. at utførelse av våtrom har riktig kvalitet.

Les mer...

Byggelåns­kontroll

Vi utfører byggelånskontroll, som banker ofte krever ved byggelån. Vi kontrollerer at utbetalingene står i samsvar med verdiene som tilføres byggeplassen.

Les mer...

Proff

Bygge­ledelse

Vi bistår byggherrer i gjennomføringen av mindre prosjekter som rekkehus, mindre kontorbygg, industribygg, enebolig etc.

Les mer...

Uavhengig kontroll

Å foreta en uavhengig kontroll er et myndighetskrav for deg som byggherre på et prosjekt. Hensikten med kravet er å forebygge byggefeil.

Les mer...

SHA-planer og Koordinator utførende

Vi i Byggkontrollen AS utarbeider SHA-planer for små og store prosjekter.

Les mer...

Internkontroll og kvalitetssikring

Alle håndverkere og entreprenører har et krav om å arbeide systematisk med HMS. Vi i Byggkontrollen AS hjelper små og mellomstore å få på plass et system som fungerer.

Les mer...

Måling av lufttetthet

Dagens forskrifter krever at bygg prosjekteres og bygges tett. Vi i Byggkontrollen AS utfører målinger av lufttetthet av alt fra små til større bygg.

Les mer...